<div align="center"><span style="font-family:Comic Sans MS">جبتلكم طريقة نقلى بيها البطاطس علشان تطلع مقرمشة زى بتاعة ماكدونالز، علشان نعملها فى البيت ونخلص من الكلام اللى بيقولوه عن انها فى مطاعم ماكدونالز معمولة من دهن الخنزير.
تجيبي البطاطس وتقشريها طبعا و تقطعيها أصابع؛
وبعدين أثناء التقطيع؛ حطي وعاء( حله) فيه ماء و مقدار مناسب من الملح على
النار، ولما المية تغلى؛ تضعي عليها مقدار فنجان قهوه خل ابيض.
وبعديها: تضيفي البطاطس الى الماء وتتركيها لمدة خمس دقائق تغلي.
بعدين: تصفيها من الماء جيدا وتكونى مسخنة الزيت وتقليها عادي.
وهتاخذ وقت اطول شوية من قلى البطاطس العادية في الزيت،
لكن لا تنتظري حتى تأخذ لون أحمر
طلعيها وهي شبه صفراء وهتلاحظى انها هتكون مقرمشه جداً من الخارج وفى نفس الوقت طريه من الداخل. ودا المطلوب.
يعني لو تركتيها حتى تاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن راح تطلع يابسه زياده عن اللازم.
وبالهنا والشفا</span></div>